Nejnovější recenze ze sekce Eliptické trenažéry
Jednoduchý, ale přesto kvalitní cvičební stroj.
- Kvalitní
... pohybuji se a nemám pocit nadměrné únavy...
... aktivita např. s hudbou...
Zatím funguje nad očekávání dobře. Sestavení zabere víc času, především když má být vše promazáno a bez pazvuků, návod je na hraně pochopitelnosti, ale nakonec to jde. Nejdřív jsem si říkal, jestli délka a výška kroku není špatně, je to jako chození se sněžnicemi ve sněhu, je spíš kratší a vyšší, ale na druhou stranu cvičení dá zabrat a zapojuje jiné svaly, a o to přece jde. Rozsah nastavení zátěže je naprosto dostačující. Je to ale Číňan, chtěl jsem původně podpořit český výrobek, ale designově jakoby z devadesátek to Češi prohrávají, což mě sakra mrzí, toto je i vizuálně pěkný kousek. Poměr cena / výkon je slušný.
Mám krátce, zatím splňuje moje představy. Až na povrchové poškození.
- tichý chod stroje
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
- Kvalita x cena
- Pro každého
- Nevrže ani neklepe
Všichni doma hubneme a cvičíme
- Tichý chod
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Cvičení je namáhavé, ale prospěšné
- Není potřeba panel s displejem
Informace na displeji jsou velice orientační. Tepová frekvence ukazuje při zátěži max 76 a rychlost je taky dost zvláštní. Běhám celkem v klidu a ukazuje to 20 km/hod. Což mi přijde docela dost. Můj odhad je tak 10 km/hod. Jako orientační čísla to úplně stačí a jsem se strojem spokojen. Mám ho na běháni a ne kvůli displeji.
- spojeni s Kinomap
- objednání v pohodě z domova
Velký výběr pro všechny kategorie lidí. Dostačující info o výrobcích. Rychlé dodání bez poškození. Srozumitelný návod pro zkušené, ale pro lajky trochu oříšek ( zapojení kablíků ) Cvičení paráda a dobrý pocit, že pro sebe něco dělám. Se vším jsem spokojená.
Rozhodně bych doporučila každému kdo chce se sebou něco dělat a má i nadváhu. Může se cvičení kdykoliv přerušit, ale vše je v záznamu
- lehké ovládání
Výborná volba pro začátečníka. Jsem spokojena. Cena odpovídá kvalitě.
- Moderní stroj
- Příjemné cvičení, které mě nezničí
- Dostatečná stabilita (mám 100kg)
- V místností nepřekáží
inSPORTline Atlanta
Přidáno: 28. ledna 2024
(naposledy upraveno 5. února 2024)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Spokojenost
- Doprava s montáží a výnosem
- Trenažér bez problémů, funkční
- Pěkné aplikace
- Servis doma 2 roky
- Rozměrově menší ze strojů
- Celkem tichý.
- Těžké najít pro stroj místo doma:o)
Orbitrack máme asi týden. S ohledem na cenu je poměrně robustní. Po týdnu běhání 15 minut denně něco lehce vrže, ale snad půjde jen o dotažení, nebo namazání, jak je psáno v návodu. Programy jsou vyhovující. Pěkné aplikace na telefonu. Servis doma 2 roky.
- snadná montáž
- hezky vypadá
- splňuje moje očekávání ohledně rekonvalescence po úrazu
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Hop-Sport Magnetický eliptický trenažér HS-003C Focus černý/zlatý byl doručen rozbitý.
- Sice ho mám krátce, ale zatím jsem moc spokojená. Tichý chod, vše funguje jak má.
- Není potřeba el. zásuvka, displej je na baterky.
- Zabere málo místa, ale doporučuji lidem max do mé výšky (168 cm). Pro větší už by byl potřeba delší krok. Pro nás ale ideální, chodí cvičit i děti (11 let).
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »