Nejnovější recenze ze sekce Eliptické trenažéry
- Masivní stabilní stroj, ani se nehne a to mám 100 kg a navíc je tichý!
- Skvělé ovládání a přehledný počítač
- Potěšila mě možnost připojení aplikace Zwift při tréninku
- Zatím jsem žádné nenašel
- Krasny design, kvalitni zpracovani
- Slape tichounce, vubec nerusi cleny domacnosti
- Srozumitelne ovladani, za chvilinku jsem slapala
- Prehledny displej
Ze stroje jsme nadseni. Zvazovali jsme i rotoped, ale nakonec vyhral eliptik, kde zapojite cele telo. Chod stroje je tichounky, plynuly a prirozeny. Vubec me neboli klouby. Naopak po cviceni citim zadek, stehna i ruce. Na domaci cviceni mohu tento stroj jen doporucit. Nemam srovnani, ale s kvalitou jsme spokojeni. Vse funguje jak ma.
- Maximální spokojenost, funguje perfektně.
- Jednoduchá obsluha
- Stroj je velmi tichy
- Kvalitní konstrukce
- Stroj jsme byly vyzkoušet na prodejně a v kategorii okolo 20-25 000,- šlapal jasně nejlépe, krásně plynuly chod, manželce i mě vyhovuje nižší, příjemný krok (máme 163 a 185 cm)
- Jednoduše skladný, pojezd jde sklopit a stroj na kolečkách převést po místnosti
- Počítač má jak ruční nastavení, tak spoustu programů a přehledný podsvícený displej
- 3 roky záruka + značka zajištuje servis přímo doma, kdyby se strojem něco bylo
- Uvítal bych delší napájecí kabel, 1,5 metru je nic moc
Na domu ideální stroj, tichý, skladný, skvělá koupě
- Příznivý poměr cena výkon. Pěkný vzhled, solidní výkon a stabilita. Zatím 100 % spokojenost.
- Žádné problémy.
- stabilní konstrukce, nic se neklepe, nevrže ...
- příjemný pohyb zapojující celé tělo, šetrný ke kloubům
- moderní, přehledný počítač se spoustou programů
- Bluetooth pro spojení s aplikacemi, doporučuji MyHomeFit, je zdarma a skvěle funkční, lze nastavit trať na Google mapě, což mě neskutečně baví :-)
- skvěle zpracovaný návod jak na montáž, tak obsluhu a údržbu, tištěný i PDF
- zajištění servisu přímo doma, kdyby se strojem cokoliv bylo
- možnost přesunu stroje po bytě díky složení a kolečkům se spoustou programů
- k měření tepu doporučuji použít hrudní pás, s kterým stroj umí komunikovat, dotykové snímače jsou jen na pevných rukojetích (to ale u všech strojů, co jsem koukal)
Vybírali jsme eliptical do paneláku pro rozdílné postavy 90kg/183 cm a 72 kg/161 cm, takže prioritou byla co nejmenší hlučnost stroje a ne moc velké rozměry, zas ale aby se na tom dalo pohodlně šlapat. Po návštěvě pražské prodejny jsme vybrali Flow Fitness Avoriaz a jsme spokojení. Jak provedením a kvalitou, tak komfortem a funkcemi je stroj skvělý.
- Tiché orbitrekování
- Výborná cena v kategorii
Jen tu jen jeden problém, jak se ke cvičení dokopat.
- Naprosto dostačuje pro lehké domácí cvičení
Možná zázračný cvičební stroj, ale nechám se překvapit.
S eliptickým trenažérem jsem maximálně spokojený,líbí se mi automatická úprava zátěže podle tepové frekvence,možnost zvolení několika přednastavených programů.Trenažér je tichý a vše funguje bezvadně.
- Robustní a přitom skladný.
- Velmi plynulý a tichý chod.
- Uživatelsky snadné připojení na wi-fi, rychlá orientace na displeji, snadné změny nastavení bez nutnosti přerušovat cvičení.
- Precizní návod s dodaným nářadím, s nímž zvládne montáž i absolutní amatér jako já.
- Software běží na Androidu, ale není možnost doinstalovat si další aplikace.
- Eliptical rozhodně vyžaduje víc místa (zejména na délku), než by se dalo podle udávaných rozměrů předpokládat (při nastavení delšího kroku počítejte kolem 170 cm prostoru).
Je to skvělý stroj a cvičení je opravdu zábava. Když se hlava zaměstná, hodina uplyne jako voda :-)
- je dobrý
- snadná montáž dle návodu
- relativně tichý chod
- stroj při používání vydává podezřelé zvuky-lupání a bouchání někde u setrvačníku
- byly málo dotažené pohyblivé části stroje, což zapříčinilo nepříjemné vrzání... Po dotažení a namazání vrzání přestalo.
- návod ke LCD počítači nesouhlasí
- LCD počítač ukazuje nesmysly-pochybuji, že bych za hodinu uběhl 20km
Nebýt těch záhadných zvuků co stroj vydává, bych ho doporučil.
- na domácí cvičení ideální
- několik programů
- propojeni s aplikací a odesílání do dalších jako třeba Strava
- není třeba připojení do elektřiny
- tichý a stabilní
- těžký a nemanipuluje se s ním snadno
- Docela jednoduché cvičení
- Jednoduchá montáž
Spokojenost
- Velmi bytelná a kvalitní konstrukce, perfektní povrchová úprava. Elliptical je mimořádně tichý, bez vibrací nebo otřesů. Může být umístěn i v patře nad sousedy.
- Stabilita, tichý chod, 12 zátěžových stupňů, přednastavené programy.
- Hodí se do obýváku. Je to pěkný kousek v interiéru.
- Žádná
Doporučuji, cena odpovídá kvalitě.
- Velká spokojenost
- Efektivní posilování celého těla
Každý večer cvičím u TV, konečně pořádně využiju jindy prosezený čas.
- Vrže
- Nevhodné nářadí
- Dojelo poškozené
Po rozbalení jsem zjistil, že některé díly byly poškozené nebo odřené, vzhledem k tomu, že jsem na zboží čekal několik měsíců jsem se rozhodl přejít tuto skutečnost. Nicméně po montáž máte jeden naprosto nepoužitelný šroubovák, takže Vám doporučím mít připravené vlastní. Po úspěšné šílené montáži stroj neuvěřitelně vrže a nepomůže ani dotáhnutí nebo promazání daných spojů. Tím pádem nemůžete ani cvičit, protože spíše než klid na cvičení slyšíte otravné hlasité vrzaní.
- Dobře se na něm cvičí
- Nebolí kolena
- Vhodný pro starší
- Návod k použití počítače by mohl být více rozepsaný, není tak srozumitelný pro starší osoby
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Přejeme Vám krásný den!
Tým Hop-sport
- akorát velikost
- dělá co má
- modře podsvícený displej (nepříjemné na oči)