Poradna HouseFit MOTIO 70

Autor: | Vloženo: 12.01.2014 000 23:23 | Témata: Poradna HouseFit MOTIO 70

HOUSEFIT MOTIO 70 vs. inSPORTline Daven

Dobrý den,
uvažujeme s manželkou o koupi nějakého eliptického trenažéru do 10tisíc. (já 180cm/88kg, manželka 170cm/70kg). Zatím váháme a snažíme se rozhodnout mezi HOUSEFIT MOTIO 70 nebo inSPORTline Daven. Jaký stroj by jste nám spíše z těch dvou doporučili? Nebo i nějaký jiný? Předem děkuji za odpověd.

  • Fitham s.r.o.

    Fitham s.r.o.

    13. ledna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, HOUSEFIT MOTIO 70 je výš jak kvalitou mechaniky tak i komfortem šlapání, tomu odpovídá i o něco vyšší cena stroje. Na uvedené postavy bych tedy jednoznačně doporučil HOUSEFIT MOTIO 70 a to hned z několika důvodů:
    1/ Délka kroku - vámi dotazovaný Insportline má jen 34 cm (což je na 180cm už na hranici), kdežto HOUSEFIT MOTIO 70 je stroj s "dospělým" universálním krokem 40 cm. Bude se vám na něm tedy oběma šlapat lépe, s větším rozsahem pohybu.
    3/ HOUSEFIT má podstatně masivnější konstrukci, viz i váha stroje (má o 12 kg materiálu navíc), což se samozřejmě projeví na stabilitě a šlapání.
    4/ HOUSEFIT je kompletně na ložiscích včetně kloubních spojů, kdežto INSPORTLINE má v kloubech jen pouzdra.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (11)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.