Poradna Fitness King Orbitrek Platinium Profi

Autor: | Vloženo: 15.01.2013 000 17:42 | Témata: Poradna Fitness King Orbitrek Platinium Profi

Magnetický měřič tepu

Chtěla bych se zeptat, zda orbotrek, který je na obrázku je opravdu on a zda tudíž má magnetické měření tepu. děkuji

  • Fitham s.r.o.

    Fitham s.r.o.

    15. ledna 2013

    Dobrý den, fotka je španá, je na ní jiný model, TVP orbitrek dotykové senzory nemá a hlavně je jedním slovem katastrofální jak co se týče kvality mechaniky, tak ergonomie šlapání. Dle mého soudu vyhozené peníze :-).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • FITNESS KING

      16. ledna 2013 - Oficiální zástupce obchodu FITNESS KING

      Dobrý den,
      ptal se Vás snad dotazující na Váš názor na tento výrobek? Otázka se týkala magnetického měření tepu. Ten klasický Orbitrek nemá. Má ho ale Orbitrek Platinium. Co se týká kvality výrobku. Myslím, že to že Orbitrek je první nejoblíbenější stroj v kategorii Eliptických trenažerů mluví za Vše. Samozřejmě pokud máte na to utratit za stroj 10 000,- tak samozřejmě existují lepší varianty. Dle mého názoru nabízí tento stroj skvělý poměr cena/výkon.

      ..K reakci obchodu Fitham. Předpokládal jsem že garant sekce by měl profesionálně poradit a ne jen špinit stroje, které ve své nabídce nemá...


    • Fitham s.r.o.

      16. ledna 2013 - Fitham s.r.o.

      Dobrý den, narozdíl od vás nemáme v nabídce 2 trenažéry, ale 80 eliptických trenažérů 17 značek včetně toho dotazovaného (i když pod jiným obchodním označením od Olpranu) a všechny tyto stroje už 17 let servisujeme. Každý měsíc máme na servisu TV orbitrek nějakého zákazníka a o jeho mechanice tedy víme své do detailu, nemluvě o jeho ergonomii (poměr délka/výška kroku, postoj drobnějších osob ...). Kdokoli si má slova chce ověřit v praxi, může se na naší prodejně zastavit a porovnat si mechaniku a šlapací vlastnosti strojů sám, pokud jsme podle vás neobjektivní.
      Jediné v čem se shodneme, že v ceně do 3 000,- skutečně lepší stroj koupit nelze, to s vámi souhlasím.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.