Poradna Eliptické trenažéry


Autor: | Vloženo: 16.04.2013 000 16:26 | Témata: Poradna Eliptické trenažéry

Kvalitní eliptický trenažer do 20.000,-?

Dobrý den, prosím o radu. Nemůžu se rozhodnout. Chci kvalitní a bezporuchový trenažer pro celou rodinu (výšky 165-180cm, váha 70-85kg) pro běžný trénink (celkem cca 1h denně). Vzhledem k tomu, že bydlíme v poměrně odlehlém místě, mám obavy s problémy a dalšími výdaji v případě nutného servisu. Proto bych ráda vybrala kvalitní stroj (hlavně co se týká spojů a tichého chodu- ten je pro nás hodně důležitý). Všechny prodejní místa, kde se dá trenažer osobně vyzkoušet máme hodně "z ruky". Zvažuji zn. Kettler nebo Atlantu, nemusí být designově dokonalý, ale opravdu kvalitní. V ostatních značkách se ztrácím. Je velký hazard, vybírat trenažer na internetu? Existuje typ, který je zaručený? Moc děkuji za odpověď.

  • DoMishSPORT.cz

    DoMishSPORT.cz

    17. dubna 2013

    Dobrý den,

    dle Vašich požadavků jsme pro Vás vybrali tři stroje. Detailně si je můžete prohlédnout na přiložených odkazech. BREMSHEY CF 5 - http://www.domishsport.cz... nebo TUNTURI C20 - http://www.domishsport.cz... nebo levnější, ale také velice oblíbený trenažér na domácí trénink - MOTIO 70 - http://www.domishsport.cz...
    Případné detaily ohledně koupě s Vámi rádi prokonzultujeme osobně na naší infolince - http://www.domishsport.cz...

    Přejeme příjemný den,
    DoMishSPORT.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Fitham s.r.o.

    Fitham s.r.o.

    17. dubna 2013

    Dobrý den, nevím odkud jste, my vám můžeme na naší prodejně nabídnout k vyzkoušení 25 různých modelů všech značek, případně s ohledem na bohaté zkušenosti lze stroj bez problému doporučit i takto přes internet. Pokud chcete kvalitní a spolehlivý stroj vyhovující na uvedené rozmezí výšek, volil bych mezi KETTLER UNIX M (http://www.fitham.cz...), UNIX P a FORMERFIT 990 (http://www.fitham.cz...). To jsou značkové stroje z vyšších řad, osazené kvalitními komponenty, s velmi kofortním chodem a správnou ergonomií. Ideální rodinné modely, navíc na ně zajišťujeme i servis u zákazníka doma v případě poruchy. Ze strojů do 15 0000,- bych určitě zvolil KETTLER RIVO P NEW (http://www.fitham.cz...), v této kategorii nemá konkurenci.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Radka Ličková

      3. května 2013 - Radka Ličková

      Dobrý den, děkuji za odpověď, měla jsem možnost vyzkoušet Kettler Unix M a dtto Unix MX. Přestože je Unix Mx o hodně dražší, moc se mi líbil delší krok, který umožňuje. Nemám ale možnost vyzkoušet doporučený Formerfit 990. Prosím, pokud byste měli volit mezi Kettler UNIX MX a Formerfit 990, který byste zvolili? Podle parametrů je Formerfit ještě variabilnější (co do nastavení kroku) a jinak asi taky kvalitní. děkuji za odpověď


    • Fitham s.r.o.

      3. května 2013 - Fitham s.r.o.

      Dobrý den, na vaše postavy nemám problém ani s jedním ze zmiňovaných strojů, jak krokem tak kvalitativně (tam je KETTLER o něco výš, viz i o 20kg větší váha stroje). Délka kroku je u všech strojů pevně daná, nelze ji měnit, tvarem kroku je FORMERFIT 990 někde mezi UNIX M a UNIX MX, dle mého soudu ideální kompromis poměru délka/výška kroku. Pokud vám ale vyhovoval téměř "běžkový" krok modelu UNIX MX, tak to FORMERFIT neumí.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.