Poradna Eliptické trenažéry


Autor: | Vloženo: 20.02.2012 000 14:47 | Témata: Poradna Eliptické trenažéry

Jaký eliptical je pro mě nejvohdnější?

Dobrý den, prosím o radu. Jaký stroj se hodí na tyto parametry uživatele - žena 180cm 110kg, občah ho bude používat i manžel 185 -120kg. Mohu do stroje inestovat v rozmezí 4-7tisíc. Prosím, který z toho velkého množství? Děkuji Marie

  • Fitham s.r.o.

    Fitham s.r.o.

    20. února 2012

    Dobrý den, v uvedené cenové relaci slušně provedený stroj na Vámi uvedené postavy nekoupíte bez ohledu na značku či výrobce. tyto levné stroje vydrží kondiční trénink 70kg člověka, ale v žádném případě ne šlapání 120 kg chlapa. Nemluvě o tom, že stroje za tyto peníze jsou rámově malé a na 180-185cm absolutně nevhodné. Jako úplně nejlevnější variantu bych doporučil alespoň KETTLER VERSO 309 (http://www.fitham.cz...).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Marie

      20. února 2012 - Marie

      Děkuji za Vaší odpověď. Vím že levnější stroje nejsou až tak kvalitní, také od nich moc neočekávám. Manžel by cvičil z řídka a já 3× týdně, a spíše rekreačně. Co stroj Atlanta? Ten také patří mezi levnější, bohužel jsem nějak nezjistila délku kroku a na jak vysokou postavu je vhodný. Raději bych určitě KETTLER ale nevadí mi starší model. Poradíte mezi staršími?
      Děkuji


    • Fitham s.r.o.

      21. února 2012 - Fitham s.r.o.

      Dobrý den, ono nejde ani tak o to, že levnější stroje okolo 4-7 000,- nejsou kvalitně provedené, s tím hold lidé musí počítat. Důležitější je, že nemají odpovídající ergonomii a nebude se Vám na nich s výškou 180-185cm dobře šlapat, skončí pak akorát jako drahý věšák. Co se týče starých modelů, KETTLER uvádí nové modely na trh až když jsou doprodané staré, žádný starší model který by vyhovoval na uvedené postavy a byl levnější tedy na trhu není.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.