Poradna Eliptické trenažéry


Autor: | Vloženo: 10.01.2012 000 13:07 | Témata: Poradna Eliptické trenažéry

Výběr trenažeru

Který trenažer je lepší Olpran 7146 Bk nebo Spartan Cross pro rodinu. Výška 172-182 cm, váha do 90 kg.

  • Fitham s.r.o.

    Fitham s.r.o.

    10. ledna 2012

    Dobrý den, při koupi trenažéru je třeba zohlednit technické provedené stroje (velikost a masivnost rámu, ložiska ve šlapacím středu, kloubní spoje, dopínaný řemen ...) a jeho ergonomii s ohledem na správný postoj a tvar kroku. Levné stroje do 5-10 000,- jsou samozřejmě většinou materiálově i konstrukčně šizené a doporučil bych je výhradně pro ženy, nebo lehčí osoby bez větších nároků na komfort šlapání a kvalitu stroje. Pokud mají stroj využívat i osoby okolo 180cm, měl by jste zvolit stroj s delším krokem 38-40cm, což má např. FORMERFIT 655N (http://www.fitham.cz...), KETTLER VERSO 309 (http://www.kettler-fitness.cz...), nebo HOUSEFIT 8160EL (http://www.fitham.cz...). Ty lze tedy zvolit jako levnou variantu universálního rodinného stroje.
    Samozřejmě lepší volbou jsou trenažéry střední třídy, které mají masivnější rámy a komfortnější chod, jejich ceny se pohybují okolo 15-30 000,- Kč. Podrobnější informace najdete na stránkách nákupního rádce http://www.elipticky-trenazer.cz/.
    Za zásadní při výběru považuji i zajištění servisu a náhradních dílů, výhodou je servis zajištěný u zákazníka doma při poruše, bez nutnosti stroj někam vozit či posílat jako tomu bývá.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.