Poradna Eliptické trenažéry


Autor: | Vloženo: 22.11.2011 000 12:31 | Témata: Poradna Eliptické trenažéry

Elip.tren. jak vybrat?

Dobrý den, chci koupit el. tren., moje výška 160 cm/ 66 kg, cena do 20 tis.,potřebovala bych poradit s výběrem takového, aby me pohyb na trenažéru nenutil predklánět se. Vyzkoušela jsem jich pár ve fit centrech a více mi sedi ty, na kterých jsou šlapadla ve stejne vodorovne pozici

  • 22. listopadu 2011 - Oficiální zástupce obchodu FITHAM

    Dobrý den, vybírat můžete buď ze strojů s klasickým vyšším krokem (setrvačník je umístěn vzadu), nebo ze strojů které mají přirozenější krok delší a nižší s nímž se setkáváte na profesionálních strojích ve fitcentrech. Přirozenějšího kroku je docíleno buď konstrukcí stroje se setrvačníkem vpředu, nebo speciálním excentrem na zadním tácu.
    Důležité bude s ohledem na Vaši výšku hlídat vzdálenost šlapek od sebe, aby byla co nejmenší a jak zmińujete ergonomii rámu, aby jste na stroji nestála předkloněná. Ze strojů s klasickou konstrukcí bych zvolil KETTLER VITO M (http://www.kettler-fitness.cz...), který je na drobné postavy ideální, kvalitně provedený a s komfortním chodem. Z druhé kategorie strojů se setrvačníkem vpředu bych v uvedené ceně zvolil BREMSHEY ORBIT FRONT (http://www.fitham.cz...), opět se jedná o kvalitně provedený stroj, nyní za akční cenu.
    Pokud bych nebyl limitován cenou, vynikající je model KETTLER ELYX 3 (http://www.kettler-fitness.cz...).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Agata

      22. listopadu 2011 - Agata

      Děkuji za odpověd, našla jsem i trenažér v podobné cenové relaci ale nevím jak je na tom s kvalitou, jedná se o insportline detroit (https://elipticke-trenazery.heureka.cz...) . A pak se mi velmi zamlouvá Horizont fitness Andres 3 (https://elipticke-trenazery.heureka.cz...) co na to rikate?


    • Fitham s.r.o.

      22. listopadu 2011 - Fitham s.r.o.

      Asi Vás nepotěším, ale Vámi uvedené modely na našich prodejnách vystavené nemáme a těžko tedy posoudíme jejich vhodnost na postavu 160cm (z popisek výrobce lze těžko vycházet, přesvědčili jsme se o tom několikrát). Jediné co Vám mohu poradit je zkusit zjistit, zda Vámi uvedené stroje mají někde vystavené a jít si je tam vyzkoušet. Co se týče kvality upřednostnil bych Horizonfitness, už vzhledem k o 10kg větší celkové váze stroje oproti Insportline.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.