Poradna Hop-Sport HS-070C Buzz

Autor: Jana | Vloženo: 18.02.2022 000 14:56 | Témata: Poradna Hop-Sport HS-070C Buzz

Jana

Který trenažér?

Dobrý den,
pro osoby nad 100kg se doporučují trenažéry tohoto typu, se setrvačníkem vpředu. Nevím, zda bude tedy vhodnější zakoupit tento nebo Motio 80iTrain, který má sice setrvačník vzadu, ale je celkově těžší, tedy asi bytelnější?

Děkuji

  • 21. února 2022 - Odpověď partnera sekce Fitham.cz

    Dobrý den, na osoby přes 100 kg jsou optimálním řešením robustní a kvalitně provedené eliptické trenažéry s předním setrvačníkem, ty ale nikdy nebudou v této cenové relaci, začínají až okolo 25 000,- Kč a výše. Ono výhodou eliptických trenažérů s předním setrvačníkem je, že hmotnost cvičícího člověka je přenesena do pojezdu a nezatěžuje rám stroje, šlapací střed apod.. Samozřejmě máte ale pravdu, že je to i o provedení a kvalitě konkrétního typu stroje a HOP-SPORT HS-070C není zrovna robustní, vámi zmíněný HOUSEFIT MOTIO 80 má o téměř 10 kg materiálu více, navíc je už kompletně na ložiscích, včetně kloubních spojů.
    Osobně bych v této cenové kategorii zvážil TRINFIT Monta C250 (https://elipticke-trenazery.heureka.cz...), který poskytne o něco robustnější rám i konstrukci s předním setrvačníkem, případně o něco dražší TRINFIT Monta C450i (https://elipticke-trenazery.heureka.cz...), či ještě lépe BH FITNESS NC19 (https://elipticke-trenazery.heureka.cz...), to je už opravdu masivní, 83 kg vážící stroj. Výhodou uvedených strojů je i prodloužená záruka a zajištěný servis u zákazníka doma, v případě potřeby zásahu technika.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.